MOBILNÍ SVOZ ELEKTROODPADU

MOBILNÍ SVOZ ELEKTROODPADU
MOBILNÍ SVOZ ELEKTROODPADU

Máte doma elektrozařízení, které už nepotřebujete a kterého se chcete zbavit? Společnost ASEKOL, a.s., která se zabývá recyklací a svozem elektroodpadu, připravila v Praze 20 Horní Počernice mobilní svoz elektroodpadu. Služba je určena pro domácnosti a je pro ně zdarma.

Odevzdat lze velké elektrospotřebiče (ledničky, mrazáky, pračky, televizory, monitory), drobné domácí elektro (kuchyňské přístroje, IT vybavení), elektronářadí, baterie, tonery, žárovky, zářivky a další. Společnost ASEKOL, a.s. se postará o jejich odvoz a zajistí odbornou recyklaci. Odevzdat  naopak není možné jiné druhy odpadů, včetně odpadů nebezpečných.

V městské části Praha 20 budou probíhat první svozy v týdnu od 22. do 26. července a následně vždy po 10 týdnech. Bude k dispozici automobil, který bude v rámci akce po celý den (pondělí, úterý, čtvrtek od 8.00-15.00, středa 8.00-14.00, pátek 8.00-12.00) zajišťovat odvoz vyřazených elektrozařízení přímo z domácností. Občané mají možnost v předstihu zadat objednávku telefonicky na  dispečinku (na tel. 234 235 236) nebo prostřednictvím aplikace (Svoz elektra) v mobilním telefonu:

 

Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.asekol.aplikace

Apple App Store https://apps.apple.com/cz/app/svoz-elektra-asekol/id6447253438

OŽPD